Sunday, November 20, 2011

goMOre malaysia goMOre!!

alhamdulillah taun ni malaysia dapat ke final dalam SEA Games Indonesia 2011 selepas menang 1-0 ke atas Myanmar,, hohOhOoo~




memang mantapp la...ni sebab aura THE RED WARRIOUS sebenanya,,,hehehe



nasib baek malaysia ada goalkeeper yang pOwer....sape lagi org kuat kelate kOwtt...hihi~KHAIRUL FAHMI CHE MAT a.k.a apek


bagus ketangkasannya  yang ditunjukkan dalam permainan,,,gud2x~ 





ok yang tu bahagian penjaga gOl,, kita tengok strikers plak,,,hahaha.. malaysia memang ada banyak striker yang berkualiti~



kita ada matyo, abdul hadi yahya, fakri saranii, baddrol bakhtiar n so on..... 






pastu banyak pelapis2 muda malaysia yg hebat2...kita ada syahrul azwari, izzaq faris, irfan fazail n many mores coming soon....


yg ni ehem jgn jeles... org kelantan bangga kOwt...hehe.. syahrul azwari~~ (ore tanah mereh tuh) 



syahrul azwari ni baru berumur 18 taun... kalo bakatnya diasah lagi mungkin dy bole membawa nama malaysia ke peringkat antarabangsa kannzz...



0k next Tahukah Anda...Fakri Saarani...???

ala yang sumbat gOL n membawa malaysia ke final tul...hehee..

dia pun berasal dari kelantan (kota bharu)




papepon players laen pun ebat...sume hebat2 =)

go more malaysia go more!!! harap2 menang final nanti :)


IN CASE malaysia kalah pun...harap2 semangat berjuang tidak hilang........ni lah prinsip the red warrious 





'anda boleh rampas piala kemenangan tapi anda tidak mampu untuk rampas semangat kami'~


gudluck MALAYSIA!!

pertahankan kemenangan kita,,hohOoo





5 comments:

  1. aku jersi 11,,,jgn amik ak punye!!! hahaha...
    0k yang laen bOle share ur faveret no jersi........

    ReplyDelete
  2. sedih tadi .. Malaysia kalah 3-2 ngan bahrain ..

    ReplyDelete